söt!<3

Chacha!!!
Idag va det upp klockan 6.00 som vanligt och ut med hunden då.Sän såg man att Kaisa hade smsat.Hon undrade om jag ville följa med henne och Paulina  till stan.
När jag kom till skolan så satt vi utanför vår lektionsal jättelänge så till slut sparng Jonas ner till expeditionen.Då fick vi reda på att vår första lektinon var instäld så då hade man ju stått där i onödan helt asså!
Efter skolan så sälde Kaisa Paulina och jag oss vid bussen och väntade.Sän kom det några tjejer och sa att bussen inte gick därifrån och då flyttade vi till en annan busshålplats.
Då stod vi där och väntade ända tills det kom en buss,då frågade vi honom om bussen gick till Ronneby men då sa han att vi skulle stå på andra sidan och bra några minuter efter körde bussen för bi en gata bort och då kom den andra busschafören och sa att bussen inte gick från den busshålsplatsen som han tidigare hade sagt att vi skulle stå på.
Men sän orkade vi  inte vänta mer så Paulina ringde  sin pappa så han kom och hämtade oss och körde in oss till stan så det va ju snällt;D
När vi var i stan sän så träffade vi sara  och vi åt på Katrins;D
När mamma och pappa kom och hämtade mig i stan skulle vi upp till Nätraby och kolla på kakel  men jag satt bara i bilen för jag orkade inte mer:/
När vi kom hem sän så ringde vi och bästälde lite mat för alla var jätte hungriga och vi kunde inte vänta så länge;D
Och nu sitter man ju här och komenterar bilder på bilddagboken och bloggar och lite sånt.
Men ha det bra iallafall syns;D<3