Vackert!

Heej på er!
Idag tänkte jag tipsa om detta mycket vackra armband från alottalove.se. Jag satt och kollade runt lite på sidan och när jag såg det va det kärlek vid första ögonkastet :D

Armringar - turkos guld och pärlor
Är det inte hinla sött?! Ni hittar det HÄR (: Det finns även en massa andra skönheter på sidan (:

Heeej på er! :D

Jag har inte skrivit speciellt mycket på senaste tiden, dels för att det varit mycket med skolan och dels för att det är himla fint väder ute så man vill inte sitta inne framför datorn helatiden (:Jag är med i en tävling hos Sohpie där man kan vinna ett pressentkort värt 300 kr hos erikasgarderob.se eller runns.se :D Om jag vann skulle jag vilja vinna denna :)
Va med ni också, bara klicka HÄR! (:

Vargar och delfiner! :D

Nu är jag hemma efter en helg full med roligheter! Jag har varit på kålmorden och haft närkontakt med vargar och delfiner!! :DI lördags var jag och pappa hos vargarna och bilden är ju självklart därifrån :) Det var jättekul att träffa, gosa och kela med dessa mycket gosiga djuren:) De flesta var sociala och bråkade lite om oss som va där inne med dom :) Det var en helt otrolig upplevelse!:)

Idag har jag varit hos delfinerna men jag har inga bilder på det nu utan dom får jag hemskickade så vi får se när det kommer och då berättar jag mer om hur det var :)